Prevajalska agencija

Zakaj naj se odločimo za prevajalsko agencijo Lingula in ne za konkurenčno podjetje?
Profesionalen prevod, opravljen v dogovorjenem roku, vam lahko prihrani veliko jeze in navsezadnje tudi zadrego zaradi slabega prevoda. Ob prevzemu besedila vam:

  • svetujemo, kaj je strokovno in stroškovno najbolje za vas,
  • odkrito povemo, kaj zmoremo in česa ne,
  • povemo, kako dolgo bo prevajanje trajalo in kdaj bo prevod pri vas.

S svojimi strankami tesno sodelujemo, kar nam je v veliko pomoč pri zagotavljanju visoke kakovosti prevedenih besedil.

Vaša cena se mi zdi visoka!
V prevajalski agenciji Lingula smo se zavezali za odličnost svojih storitev. Prevajalski proces smo optimizirali in uporabljamo najsodobnejšo prevajalsko tehnologijo. Vaša besedila prevajajo in lektorirajo samo izkušeni prevajalci in lektorji.  In kar je najpomembneje – vaša besedila bo prevajal vedno isti prevajalec oz. prevajalska ekipa.

Mudi se nam. Prevod bi potrebovali že včeraj.
Z izkušenimi prevajalci, lektorji in specialisti za posamezna strokovna področja poskrbimo, da so besedila prevedena in lektorirana profesionalno in v dogovorjenem roku.

Kako se obračuna cena prevoda?
Prevedeno besedilo obračunamo po avtorskih straneh v prejetem dokumentu (če je izvirnik v elektronski obliki), zato boste že ob oddaji besedila vedeli, kakšna bo končna cena prevoda. Avtorska stran obsega 1.500 znakov brez presledkov. Na željo naročnika prevod obračunamo tudi na število besed. Na eni avtorski strani je približno 250 besed (odvisno od jezika iz oziroma v katerega prevajamo). Najnižja obračunska enota je pol strani.

Kako nam lahko zagotovite diskretnost in zaupnost dokumentov, ki jih prevajate?

Vsi naši sodelavci podpišejo izjavo o varovanju podatkov. V podjetju smo razvili poseben sistem varovanja zaupnosti dokumentov.

Koliko časa je potrebno za prevod dokumenta?
Običajno en prevajalec na dan prevede od 5 do 8 strani. Zaradi hitre odzivnosti, tehnološke usposobljenosti in izkušenih sodelavcev smo pogosto tudi precej hitrejši.

Potrebujem sodno overjen prevod. Nudite tudi to storitev?
Seveda! Ko potrebujete prevod uradnih dokumentov (izpis iz matične knjige, potrdilo o državljanstvu, poročni list, mednarodna dovoljenja in izpiske iz sodnega registra), vam prevode overijo naši sodno zapriseženi tolmači.

Ali besedila tudi pripravite za tisk?
V naši prevajalski agenciji vam nudimo celostno storitev, ki zajema prevajanje, lektoriranje, grafično oblikovanje in pripravo za tisk.

Imate vprašanja?
Za dodatne informacije in naročilo prevoda pokličite na telefonsko številko 01 541 00 33 oziroma 030 650 255 ali pošljite e-sporočilo na e-naslov prevodi@lingula.si.